Pogađajte ponovo.   

Asics shoesadidas zulu trainers for black kids shoes girls

Granula hrane nije samo interesantan oblik! 

Royal Canin je uvideo da oblik granula podržava optimalno zdravlje mačaka i pasa u istoj meri kao i njihov sastav. Naše posebno oblikovane granule regulišru uzimanje, žvakanje, brzinu gutanja, varenje i celokupno zdravlje svake rase mačaka ili pasa. 

Ne uzimaju sve mačke i psi hranu na isti način, niti je isto žvaću. Sijamske mačke na primer su poznate po tome da hranu uzimaju žubima i veoma brzom unošenju hrane.

Royal Canin hrana za sijamske mačkeGranula u obliku tube je dizajnirana za Sijamske mačke kako bi:

Stimulisala žvakanje

Usporila brzinu unošenja hrane

Pomogla optimalno varenje sa smanjenom pojavom povraćanja progutane hrane

Pomaže održavanje pravilne zubne higijene

Granule, koje su oblikovane da stimulišu žvakanje, mogu usporiti unošenje hrane. Prebrzo gutanje povećava opasnost od nadimanja, gušenja, povraćanja i nepravilnog varenja, tako da je kontrolisanje brzine unošenja hrane veoma važno za zdravlje pasa i mačaka koji imaju običaj da brzo jedu.

Sa druge strane, jedinstvena brahicefalična vilica kod Boksera mu otežava da uzima i žvaće okrugle granule.

Royal Canin hrana talasasta granula za bokseraPosebna talasasta granula je dizajnirana za Boksera kako bi mu olakšala uzimanje hrane i žvakanje jer ne može da se otkotrlja unazad od psa. 
Sem toga, veličina psa ili mačke je važna za veličinu granula koju dobijaju. Na primer, veličina i tekstura granula za Gigantke rase pasa se drastično razlikuje od veličine i teksture granula za pse minijaturnih rasa. 

Nikada nećete pronaći granule u obliku ribica u pakovanjima Royal Canin hrane zbog toga što su naše granule dizajnirane da budu funkcionalne u obezbeđivanju najbolje moguće ishrane, pa je svaki aspekt naših hrana pripremljen tako da pomaže optimalno zdravlje i dugovečnost vaše mačke ili psa.

 Royal Canin hrana granula prilagođene potrebama pasa i mačaka